Estelle – Krim Memantapkan Payudara Yang Ajaib: Harga, Ramuan, Kesan dan Pendapat Pengguna.

21
9043

Estelle – Krim Memantapkan Payudara Yang Ajaib: Harga, Ramuan, Kesan dan Pendapat Pengguna.Apakah payudara anda mulai kendur dan tidak tegang seperti waktu muda-muda dahulu? Kurang keyakinan diri akibat payudara yang dahulunya pejal kini bukan seperti dahulu kala? Tanda-tanda regangan pada payudara semakin menonjol akibat usia? Jangan risau. Kami ada penyelesaian bagi anda. >>>www.Estelle.my<<<

Anda tidak akan perlu menjalankan prosedur-prosedur serta pembedahan yang mahal dan menyakitkan atau membahayakan kesihatan dengan janji-janji manis pihak yang tidak bertanggungjawab yang menawarkan khidmat pemantapan semula payudara secara murah tetapi tanpa lesen medik yang sah. Anda hanya perlukan satu krim yang mudah dan mujarab ini. Memperkenalkan krim payudara alaf baru, Estelle. Estelle krim penegang semula payudara yang akan dapat membantu anda mengembalikan bentuk payudara anda kepada keadaannya ketika anda masih remaja lagi. >>>www.Estelle.my<<<

Estelle diformulasi untuk memperbesarkan dan mencantikkan lagi payudara anda dengan menggunakan ekstrak dari bahan-bahan semulajadi yang 100% berkesan dan selamat untuk digunakan. Ianya juga telah mendapat perhatian ramai dan mempunyai peminat-peminat setia yang akan dapat berkongsi dengan anda pengalaman mereka menggunakan krim ajaib ini. Anda boleh juga melayari internet untuk mendapatkan lebih banyak testimoni-testimoni daripada pengguna-pengguna setia Estelle melalui forum-forum  yang didedikasikan khas kepada pengguna-pengguna >>>www.Estelle.my<<< untuk berkongsi pengalaman mereka menggunakan krim yang mujarab ini.

Dengan krim ini anda akan dapat melihat kesan-kesan yang pantas dan mujarab. Anda akan dapat melihat pembesaran payudara anda sebanyak dua kali ganda dengan hanya menyapukan krim semulajadi ini pada waktu pagi dan pada waktu malam ke atas kulit payudara yang telah dibersihkan dan bebas dari produk-produk lain. Dalam masa beberapa minggu sahaja, anda akan dapat melihat kesan yang begitu ketara sekali!

Ramuan yang 100% Semulajadi, Selamat dan Dijamin Berkesan

Estelle diperbuat khas dengan menggunakan hanya bahan-bahan semulajadi yang terpilih, hasil daripada kajian selama bertahun-tahun oleh ahli-ahli saintis yang terkemuka dari  serata pelosok dunia. Setiap dari bahan-bahan ini mempunyai bahan aktif di dalamnya yang akan dapat membantu anda  mendapatkan payudara yang lebih anjal, cantik dan menawan tanpa sebarang kesan sampingan.

Setiap bahan aktif yang digunakan dalam krim ini diformulasi dengan penuh berhati-hati mengikut kombinasi yang  dijamin secara saintifik dapat memberikan kesan yang pantas dan berkesan agar anda dapat memperlihatkan susuk tubuh yang lebih seksi, menawan dengan payudara  yang lebih menonjol.

Ramuan yang 100% Semulajadi, Selamat dan Dijamin Berkesan

Mari kita lihat beberapa dari komponen-komponen yang digunakan dalam krim Estelle ini, iaitu Ekstrak Hamamelis Virginiana, Ekstrak Pueraria Mirifica, Ekstrak Centella Asiatica, Ekstrak Akar Ginseng.  Kesemua daripada  bahan-bahan asli ini dipilih dengan penuh  teliti dan diekstrak dengan penuh berhati-hati untuk mendapatkan kebaikan yang menyeluruh daripadanya serta memberikan anda satu krim ajaib yang pasti akan dapat memberikan anda hasil yang memuaskan.

Ramuan yang 100% Semulajadi, Selamat dan Dijamin BerkesanEkstrak Hamamelis Virginiana – Hamamelis Virginiana merupakan atau lebih dikenali di dunia Barat sebagai witch-hazel,  ianya merupakan sejenis astringen  semulajadi yang digunakan sejak zaman dahulu kala lagi.  Ia akan dapat  mengembalikan semula ketegangan kulit serta  mengurangkan tanda-tanda regangan akibat kekenduran kulit dan isi payudara.  Selain itu, ianya kaya dengan tannin, sejenis bahan aktif yang mempunyai kesan-kesan antioksidan yang akan dapat memperbaiki dan melindungi kulit daripada zarah-zarah radikal bebas yang  akan mengubat kesihatan dan ketegangan kulit di sekitar kawasan payudara anda.

Ekstrak Pueraria Ramuan yang 100% Semulajadi, Selamat dan Dijamin BerkesanMirifica – Pueraria Mirifica merupakan sejenis akar herba yang tergolong dalam kumpulan rizom, yang tumbuh meluas di kawasan tanah tinggi, terutamanya di Utara Thailand. Ekstraknya mengandungi phytoestrogen yang dapat meningkatkan penghasilan hormon estrogen alami dalam badan dan membantu untuk meningkatkan saiz serta keanjalan payudara anda. Ianya juga dapat menegangkan semula kulit di sekitar kawasan payudara yang telahpun mengendur. Ekstrak ini juga dapat mengekalkan kelembutan dan kecerahan kulit serta memperlambatkan proses penuaan kulit secara berkesan. Ianya juga mengandungi miroestrol serta deoxymiroestrol yang terbukti secara saintifik dapat membantutkan pembesaran sel-sel kanser atau cuma dalam penghidap kanser payudara.

Ramuan yang 100% Semulajadi, Selamat dan Dijamin BerkesanEkstrak Centella Asiatica – Centenella Asiatica atau lebih dikenali sebagai pegaga dalam kalangan peminat  ulam-ulaman, merupakan sejenis  hijau yang kaya dengan antioksidan asli  serta vitamin-vitamin yang penting  untuk mengekalkan kulit yang cantik dan anjal serta tidak bercela. Ianya juga merupakan sumber asiaticoside,  sejenis bahan aktif yang mempercepatkan proses penyembuhan semula kulit yang rosak atau luka.  Ianya juga dapat meningkatkan simulasi pembesaran payudara dengan meningkatkan metabolisma dalam badan menghasilkan lebih banyak hormon estrogen untuk memberikan tubuh badan yang cantik serta payudara yang menawan tanpa memerlukan sebarang bahan kimia yang merbahaya.

Ramuan yang 100% Semulajadi, Selamat dan Dijamin BerkesanEkstrak Akar Ginseng – Akar ginseng merupakan sejenis herba yang  juga dalam famili rizom,  sepertimana kunyit dan halia.  Ianya telah pun digunakan oleh masyarakat Cina  sejak berzaman-zaman mengikut kepercayaan turun-temurun yang ginseng dapat memperlambatkan proses penuaan serta  mengimbangkan kadar penghasilan dan pengedaran hormon dalam badan wanita.  Ini akan membantu untuk memberikan anda bentuk badan yang lebih menawan serta membantu untuk mengawal kadar penghasilan hormon estrogen agar payudara anda akan kekal montok seperti zaman remaja anda. Beberapa penelitian serta hasil kajian saintifik yang telah dilakukan ada menunjukkan yang Ginseng dapat mencegah pertumbuhan kanser payudara serta memperlambatkan pembesaran sel-sel kanser payudara.  Ginseng juga merupakan salah satu herba yang mengandungi bahan aktif khas dapat menjadi pemangkin kepada pembentukan kolagen semulajadi dalam badan.  Penghasilan semula kolagen dalam badan akan membantu kekalkan ketegangan kulit serta kelembutan dan keanjalan payudara anda.

Setiap daripada bahan-bahan satu komponen-komponen khas yang digunakan dalam krrim Estelle ini 100% asli dan diambil dari sumber tumbuh-tumbuhan, berdasarkan kajian  yang berpuluh-puluh tahun lamanya, semuanya dikelola oleh ahli dermatologi serta  ahli-ahli ujikaji terkemuka dari serata pelosok dunia. Ini bermakna yang anda boleh menggunakan krim Estelle ini  tanpa was-was kerana ianya dijamin selamat dari bebas daripada bahan-bahan toksik dan kimia berbahaya.

Apakah Estelle Krim ini Mempunyai Kesan Sampingan?

Produk ini merupakan hasil daripada penelitian dari ahli-ahli sains  yang berkaliber dan berpengalaman dalam bidang dermatologi serta tisu dan ianya dicipta khas untuk membantu anda mendapatkan  garis leher yang lebih menawan serta payudara yang lebih montok dan menggiurkan.  Setiap satu daripada ekstrak tumbuhan yang digunakan dalam formulasi istimewa ini diambil terus daripada alam semulajadi dan langsung tidak mempunyai apa-apa bahan kimia luaran yang akan menjejaskan kesihatan kulit serta payudara anda.

www.Estelle.promotion.my

 Krim Estelle ini juga tidak mempunyai sebarang kesan sampingan yang memudaratkan.  Kesemua bahan aktif yang digunakan dalam penghasilan krim ini diuji dengan penuh teliti  mengikut piawaian khas dermatologi serta mematuhi standar-standar produk kesihatan dan  kecantikan sedunia.  Ini dapat menampakkan hasil dalam masa dua hingga empat minggu sahaja.  Apa yang anda perlu lakukan adalah hanya menyapukan krim ini pada waktu pagi dan malam pada kulit payudara yang telah dibersihkan dan mengurutnya buat seketika.  Bahan-bahan aktif yang terkandung dalam Estelle krim ini akan tertumpu kepada masalah-masalah spesifik yang menyebabkan payudara anda kendur serta membaikinya dari dalam.

Walaupun produk ini mengandungi ramuan aktif yang dapat meningkatkan metabolisma serta pengeluaran hormon,  ianya diformulasi dengan penuh berhati-hati agar bahan-bahan aktif ini tidaklah terlalu banyak, sehingga menjejaskan sistem endokrin pengguna-penggunanya ataupun tidak terlalu sedikit, sehingga tidak menampakkan sebarang hasil. www.Estelle.my

Krim Estelle ini adalah satu rawatan mudah dan cukup intensif dan berkesan bagi segala isu kekenduran payudara anda.  Anda tidak lagi perlu membelanjakan wang beribu ringgit untuk memperbesarkan payudara anda agar kelihatan lebih montok dan awet muda serta membahayakan diri untuk menjalani pembedahan pengaturan payudara. Anda hanya perlu menyapukan krim Estelle yang ajaib ini dan tunggu untuk melihat hasilnya dengan mata anda sendiri.

Apakah Estelle Krim ini Mempunyai Kesan Sampingan?

Antara kebaikan krim Estelle ini adalah :

Memperlihatkan hasil yang hebat dengan begitu pantas – Anda akan dapat melihat hasil dalam masa 2 hingga 4 minggu sahaja tanpa perlu membuat apa-apa prosedur lain yang akan mengganggu aktiviti sehari-harian anda. Cuma sapu dan lupakannya. Formulasi krim Estelle ini menyerap dengan mudah tanpa meninggalkan kesan berminyak dan dapat menembusi lapisan-lapisan kulit anda dengan cepat, mudah dan berkesan agar bahan-bahan aktifnya dapat bertindak dari akar umbi masalah yang menyebabkan payudara anda kendur dan tidak montok. Ini akan memberikan anda hasil yang ketara dalam masa tujuh hingga empat belas hari sahaja.

Dijamin tanpa sebarang kesan sampingan yang memudaratkan – Ramuan yang digunakan untuk mencipta produk krim payudara Estelle ini merupakan hasil tuaian bahan-bahan yang asal-usulnya 100% dari sumber alam semulajadi semata-matanya. Setiap satu darinya adalah  bebas dari mana-mana kimia, racun atau toksik yang berbahaya serta ditanam secara organik dan khusus digunakan untuk menghasilkan produk krim Estelle yang mujarab lagi ajaib ini. Bahan-bahan aktifnya juga merupakan campuran unik yang direka khas bagi memberikan anda kesan yang ketara tanpa meninggalkan sebarang kesan buruk terhadap kulit, payudara dan seterusnya kesihatan anda.

www.Estelle.promotion.my

  • Boleh didapati dengan mudah dan cepat– Anda tidak perlu risau lagi tentang stok krim  Estelle yang  sudahpun habis ataupun stoknya yang akan tiba dalam masa berbulan-bulan lagi. Krim Estelle boleh didapati di semua farmasi  di Malaysia dengan mudah.  Ianya juga dijual secara meluas melalui pusat pusat kecantikan dan kedai-kedai rawatan kulit secara dalam talian dan anda hanya perlu membuat pesanan dan anda akan dapat membeli krim Estelle ini tanpa perlu bergerak seinci pun daripada kawasan rumah anda.  Tidak kiralah jika anda merupakan wanita berkerjaya yang aktif dan gigih mencapai matlamat dan kejayaan dalam kariernya ataupun suri rumah tangga yang bekerja tidak kira siang atau malam untuk menjaga keluarga, anda boleh mendapatkan krim ini tanpa perlu menyusahkan diri untuk  mencarinya dari kedai-kedai rawatan kulit yang spesifik.

Harganya lebih berpatutan dan murah berbanding krim lain – Krim Estelle ini sememangnya mujarab dan ianya dijual pada harga pasaran yang ternyata lebih murah berbanding krim-krim kecantikan payudara lain yang ada di pasaran, baik yang khas dari farmasi atau dihasilkan oleh  Syarikat produk kecantikan  yang terkemuka dunia serta mana-mana krim buatan rumah ataupun “homemade”.  Harganya langsung tiada bandingan,  dan walaupun ianya  diedarkan pada harga yang begitu berpatutan,  kualiti dan keberkesanannya terjamin satu pasti akan memberikan anda kesan berpanjangan, sepertimana dengan krim kulit payudara yang mahal dan ternama. Tambahan pula, produk ini mensasarkan semua masalah kulit payudara serta keanjalannya sekaligus, tanpa memerlukan rawatan, pembedahan, prosedur atau krim dan produk tambahan yang lain.

Apakah Estelle Krim ini Mempunyai Kesan Sampingan?

Mempunyai kesan jangka panjang yang dijamin bertahan lama dan efektif – Kesan yang ditunjukkan oleh krim payudara Estelle ini dipastikan akan bertahan lama dan penggunaaan jangka masa panjang akan menjamin yang  yang payudara anda sentiasa mengekalkan bentuk serta lekuknya yang montok, seksi dan menggiurkan para kaum Adam. Ianya juga dijamin akan dapat memelihara ketegangan payudara anda buat masa yang lama dengan meningkatkan penghasilan kolagen dalam lapisan kulit payudara untuk memberikan anda ketegangan dan keanjalan payudara yang maksima dan menyeluruh yang memikat serta memelihara ketegangan semulajadi payudara anda. Anda cuma perlu sapukan krim Estelle ini dua kali dalam sehari pada kulit payudara yang bersih dan bebas daripada apa-apa produk atau minyak yang lain. Dalam masadua hingga empat minggu yang singkat sahaja, anda akan berpeluang memiliki payudara yang mantap dan menjadi kegilaan, bukan sahaja kaum lelaki malah kaum wanita juga akan mencemburui keanjalan dan keremajaan payudara anda. Ekstrak pelembapnya juga dapat menembusi lapisan-lapisan kulit sehingga ke lapisan yang paling dalam dan mengekalkan kelembapan kulit payudara anda untuk masa yang lama.

Melihat kepada kesan-kesan positif yang dibawa oleh krim Estelle ini kepada  pembesaran payudara anda,  tidak dapat dinafikan lagi yang formulasi khas yang dicipta boleh minda-minda sains terbaik di dunia ini sememangnya mujarab dan berkesan untuk memberikan anda kulit payudara  yang sihat dan menawan serta dapat mengembalikan kemontokan dan keanjalan payudara anda, sama seperti waktu anda masih perawan dan remaja lagi.  Keberkesanannya telah pun dilihat oleh komen pengguna dari serata dunia melalui testimoni-testimoni mereka yang mengisahkan pengalaman mereka dengan krim Estelle.

Mari kita lihat beberapa  testimoni dari pengguna-pengguna Estelle yang merupakan anak jati Malaysia :

“Saya sering mengalami masalah keyakinan diri yang  kurang sejak usia 30-an akibat kekenduran payudara yang begitu ketara sekali.  Ini berlaku setelah saya menjalani proses pembedahan untuk membuang ovari saya dan ini telah menyebabkan hormon-hormon saya tidak menentu dan tidak terkawal.  Keadaan ini secara tidak langsung menyebabkan payudara saya mula kendur dan tidak menarik.  Malah,  Saya mula melihat kesan kesan regangan yang begitu dalam sekali pada kawasan kulit di sekitar payudara saya. Alhamdullilah, semuanya mula berkurangan  sejak saya menjumpai krim Estelle yang mujarab   lagi berkesan ini. Hormon-hormon saya semakin lancar dan say tidak sahaja mempunyai lentuk payudara yang menawan serta garis leher yang menggiurkan, malah, saya juga berasa lebih bertenaga dan yakin dengan diri saya.”

– Nur Hurairah Sani, 43 –

“Saya  mula mengalami masalah payudara kendur sejak selepas bersalin anak kedua saya.  Payudara saya mula mengalami banyak kesan regangan dan mulai begitu  kendur sehingga suami pun mula tidak puas hati dengan keadaan payudara saya. “Kendur macam orang tua” katanya. Ya, Allah. Ketika itu, hati hancur memikirkan kata-kata yang tersayang. Mulalah timbul perasaan tidak yakin dalam diri, perasaan yang begitu mengganggu. Mujur ada rakan  yang mengesyorkan produk ajaib ini. Ianya memang berkesan.  Dalam masa dua minggu saja, saya mula melihat perbezaan yang begitu ketara sekali. Payudara saya lebih anjala dan garis leher saya lebih menawan. Suami pun perasan perubahan yang mendadak itu dan kini kasih kami semakin berputik semula, seperti ketika mula-mula kahwin dahulu. Terima kasih Estelle krim.”

– Noralam Hazirah Taiyyudin, 45 –

“Produk Estelle krim ini betul-betul berkesan. Saya sentiasa susah mendapatkan payudara yang lebih anjal sejak selepas usia 35 tahun. Saya menjumpai krim Estelle ini melalui laman online Lazada dan saya cuma ingin mencubanya sahaja. Saya langdung tidak menyangka yang ianya begitu berkesan. Kulit saya rasa lembap dan tegang. Sungguh hebat sekali! “

– Kristen Wong, 42 –

Anda boleh juga melayari forum Estelle dan chat-chat khas Estelle Malaysia yang didedikasikan kepada produk ajaib ini dan mendapatkan pendapat serta berkongsi pengalaman krim Estelle anda dengan pengguna-pengguna Estelle lain di negara ini. Dan anda pasti tidak akan kecewa mendengarkan kisah-kisah perubahan mereka yang begitu hebat sekali.

Berapakan Harga Krim Estelle Malaysia?

Krim Estelle ini dijual secara meluas di Malaysia, baik melalui kedai-kedai ataupun secara dalam talian dengan harga yang amat berpatutan. Kita perlulah mengambilkira keberkesanan formulasi krim payudara ini yang mantap dan penuh dengan khasiat alam, serta dijamin dapat memberikan anda payudara yang montok, anjal dan menawan hati. Tambahan pula, ia menunjukkan hasil dalam beberapa minggu sahaja, bukan seperti pilihan-pilihan rawatan payudara yang lain yang memakan masa bertahun-tahun untuk mendapatkan hasil yang sama seperti Estelle. Formulasinya juga diiktiraf doktor-doktor pakar dermatologu dan dijamin hanya mengandungi ekstrak tumbuh-tumbuhan semulajadi yang terbukti dapat memberikan anda lentuk payudara yang menggiurkan dan menjadi kegilaan para lelaki. www.Estelle.my

Ianya boleh didapati di famasi-farmasi berhampiran anda dengan harga yang begitu rendah sekali yang anda sendiri perlu melihat dua kali untuk mempercayainya. Bagi mereka yang ingin membeli secara dalam talian, anda juga boleh. Malah, mungkin ada diskaun dan tawaran hebat juga jika anda membeli Estelle krim ini secara dalam talian.

Mana Boleh Saya Dapatkan Estelle Krim ini?

Krim Estelle ini dijual di farmasi-farmasi di serata Malaysia yang berdekatan anda, serta juga di kedai-kedai ubat dan pusat-pusat rawatan kecantikan payudara di mana-mana pelosok negara. Selain itu, ia juga boleh didapati secara dalam talian melalui laman-laman membeli-belah online seperti melalui Lazada, Shopee, 11street dan lain-lain portal pembelian dalam talian dari luar negara dan lebih terkemuka seperti Ebay dan Amazon.

Jika anda membeli secara dalam talian, terutamanya melalui Lazada atau 11street, anda mungkin sahaja layak untuk membeli Estelle krim ini pada potongan harga yang hebat-hebat belaka!

Kesimpulan : Estelle Krim – Payudara Montok dan Anjal, Dijamin

Akhir kata,  merupakan jawapan kepada setiap masalah payudara yang anda alami selama ini. Payudara kendur, kulit payudara tidak berseri, saiz payudara yang kecil serta lurah dada yang tidak memikat, semuanya dapat diubah oleh satu krim ini sahaja. Formulasinya yang serba semulajadi tidak membawa sebarang kesan sampingan kepada pengguna-penggunanya, walau betapa kerap penggunaan anda. Anda cuma perlu menyapu krim Estelle dan urutnya mengikut kontur payudara anda dua kali sehari setiap hari dan dalam beberapa minggu sahaja anda akan mempunyai payudara yang lebih mantap, montok dan anjal.

www.Estelle.promotion.my

Testimoni-testimoni dari pengguna-pengguna setia Estelle Malaysia kami membuktikan keberkesanan Estelle krim ajaib ini. Anda juga boleh melayari Estelle forum  yang juga memberikan anda peluang untuk berbicara dengan pengguna-pengguna Estelle lain tentang kemujarabannya. Ianya turut mudah didapati di farmasi-farmasi berdekatan anda dan juga melalui laman-laman pembelian secara dalam talian seperti melalui laman-laman membeli-belah online yang begitu meluas sekarang ini. www.Estelle.my

21 COMMENTS

  1. Saya mengalami masalah payudara kendur dan masalah ini lagi teruk selepas melahirkan anak kedua. Saya rasa suami pun macam tak selera tengok payudara saya yang macam tu. Tapi, nasib baik ada kawan rekomenkan Estelle. Alhamdullilah, sekarang memang lebih anjal dan garis leher pun lebih cantik. Suami pun suka.