Sakit di kaki? Apa yang perlu dilakukan untuk menyakitkan, yang berat dan kaki letih

0
1094

Sekarang sebenar cuaca musim panas, kita boleh akhirnya mendapatkan skirt pendek dan keluar dari lemari! Beberapa wanita mungkin peningkatan suhu, bagaimanapun, berat dan kaki letih memimpin. Walaupun sakit kaki! Apakah anda pernah menderita? Baca lebih banyak tentang apa yang anda untuk ini resah kaki boleh lakukan.

Berapa berat, kaki letih?

Ramai orang, terutama wanita, kadang-kadang berat, bosan dan menyakitkan kaki. Apa yang berat kaki dan apa gejalanya? Biasanya berat kaki untuk mengenal pasti urat biru atau ungu. Pergelangan kaki merasa sakit dan tebal, dan ketika berjalan anda mendapatkan rasa berat dan sakit di kaki. Keletihan di kaki akan berkurangan seperti yang anda kaki ke bawah. Juga pada malam itu dan pada malam mereka bisa sangat menjengkelkan. Daripada berat, kaki letih, apa kau sudah tidur.

Apakah punca yang berat, bosan kaki dan kaki yang sakit?

Jika anda telah sakit kaki, kau tentu saja ingin tahu penyebabnya. Di sini adalah sebab-sebab sakit di kaki, dan juga dibincangkan berat, kaki letih.

Sakit di kaki, yang berat dan kaki letih mungkin akibat dari peredaran darah yang lemah dari kaki dan kaki yang lebih rendah. Ini miskin peredaran darah boleh seterusnya disebabkan oleh berdiri lama posisi, yang terus-menerus memaksa darah menentang gravitasi dan dipompa untuk menjadi.

Di samping itu, wanita dengan kegemukan sering mendapatkan kaki letih karena pembuluh darah, membolehkan darah lebih dekat ke permukaan, ketegangan.

Wanita hamil dan wanita di usia tua, kapal-kapal ini yang lebih lemah daripada wanita lain, membuat peredaran darah juga sukar. Hal ini terutama wanita yang sering mengalami berat dan kaki letih. Biasanya, wanita mengalami banyak lagi gangguan sakit di kaki di musim panas, karena kemudian darah membesar dan aliran darah melambatkan.

Apa yang harus dilakukan dengan menyakitkan kaki? 7 tips untuk menghilangkan rasa sakit

  1. Aesculaforce tablet untuk urat dan berat dan kaki letih

Anda boleh berat dan kaki letih dengan cara yang asli untuk menutup dengan Aesculaforce Forte tablet. Pil ini adalah 100% asli dan dibuat dari kuda chestnut. Aesculaforce adalah “tradisional tumbuhan perubatan asal” dalam rawatan urat dan membantu melegakan gejala berat dan kaki letih. Aesculaforce anda boleh juga menggunakan itu untuk kejang kaki dan kaki resah, mengurangkan darah mengalir melalui pembuluh darah. Terutama orang-orang dengan profesi (contohnya, guru-guru, salesmen dan tukang masak) mungkin memerlukan sokongan untuk mengekalkan peredaran darah yang baik dan kuat pembuluh darah

  1. Pergi ke berat dan kaki letih

Selain ini, anda boleh rasa sakit di kaki dan berat di kaki dan melegakan adalah peredaran darah di kaki untuk merangsang untuk bergerak banyak. Berjalan, berjalan, Bersepeda dan berenang untuk contoh, sesuai bentuk gerakan, karena otot-otot kaki dalam latihan ini untuk kontrak dan darah mengurut. Untuk mengelakkan tidak seperti berdiri lama atau mampu untuk duduk dengan kaki melintasi: seperti peredaran darah anda adalah benar-benar sulit. Selain itu, pakaian yang terlalu ketat boleh menyebabkan ini.

  1. Untuk melancarkan peredaran darah

Anda boleh peredaran darah dan untuk memudahkan kaki mereka di malam hari, untuk contoh, tambahan bantal di kaki tempat tidur.

  1. Berjalan di kaki telanjang

Kadang-kadang di kaki telanjang di pasir atau rumput untuk menjalankan, melancarkan peredaran darah.

  1. Menjaga haba

Juga, mengelakkan kaki dingin dan hangat sepatu, kaus kaki dan pakaian.

  1. Mengambil wisselbad

Apa yang harus dilakukan dengan menyakitkan kaki? 7 tips untuk verlichtenJe kesakitan mungkin di samping itu, kolam air, kepala dan kaki selama 3 minit dalam mandi air panas untuk memastikan ia, kemudian 3 saat dalam air sejuk, dan proses ini selama 20 minit untuk ulang. Anda akan melihat bahwa sakit kaki kurang!

  1. Memikirkan makanan anda

Diet yang baik boleh mempunyai kesan yang baik dalam lega dari rasa sakit di kaki, yang berat dan kaki letih. Peduli untuk diet dengan banyak buah-buahan, sayur-sayuran dan produk gandum. Vitamin E, vitamin C, beta-a, man dan seng adalah penting nutrisi dan bekerja sebagai antioksidan yang meneutralkan bahan berbahaya. Anda mengalami urat? Baca lebih lanjut di sini tentang jenis perawatan dan melibatkan diri di ke-14 untuk memberikan nasihat! Kejayaan!